Over ons

Welkom bij Scalaxl.nl, jouw online bestemming voor alles wat te maken heeft met huishouden, inspiratie en lifestyle. Wij zijn gepassioneerd door het verbeteren van jouw dagelijkse leven door middel van handige tips, inspirerende ideeën en hoogwaardige producten. Ons doel is om je te helpen bij het creëren van een comfortabele, georganiseerde en stijlvolle leefomgeving die aansluit bij jouw unieke behoeften en smaak.

Huishouden

Een opgeruimd en goed georganiseerd huis zorgt voor gemoedsrust en efficiëntie. In onze huishoudencategorie vind je tips over schoonmaken, opruimen, en slimme opbergoplossingen. Ontdek producten die je helpen bij het beheren van het huishouden en die de dagelijkse taken vereenvoudigen.

Inspiratie

Iedereen heeft af en toe behoefte aan een dosis inspiratie. Onze inspiratiecategorie biedt een verscheidenheid aan ideeën voor interieurontwerp, tuinieren, DIY-projecten en nog veel meer. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om je huis en leven te verrijken.

Lifestyle

Een gezonde en evenwichtige levensstijl is van vitaal belang voor jouw welzijn. In onze lifestylecategorie delen we advies over gezondheid, voeding, fitness en persoonlijke ontwikkeling. Ontdek producten en tips die je helpen om je levenskwaliteit te verbeteren en je welzijn te bevorderen.

Waarom Scalaxl.nl?

Bij Scalaxl.nl streven we naar kwaliteit, relevantie en gebruiksgemak. Ons team van experts is toegewijd aan het onderzoeken en selecteren van de beste producten en informatiebronnen om aan jouw behoeften te voldoen. We zijn er trots op dat we een bron van vertrouwen zijn voor onze community, en we nodigen je uit om met ons mee te groeien en te leren.

Het gezicht achter ScalaXL

Hoi!

Welkom op mijn website! Ik ben Quinten, jouw gids in de wereld van interieurdesign, waar Dutch design principes en een tikje eigenzinnigheid samenkomen in elk project dat ik aanraak. Mijn carrière als designer heeft een ongeplande, maar welkome wending gekregen tijdens de coronaperiode. Het werd ineens een uitdaging om mijn klanten persoonlijk te bezoeken, maar zoals elk probleem, bracht ook dit kansen met zich mee!

Ik besloot om de digitale wereld in te duiken en begon over mijn passie voor interieurdesign te bloggen. Het schrijven van artikelen bleek al snel iets wat ik echt heel erg leuk vond! Ik kon hier mijn creativiteit in kwijt en het werd een plek waar ik mijn inzichten over stijl, de laatste trends, en DIY-projecten kon delen. Het heeft me niet alleen laten zien dat ik in contact kon blijven met mijn liefde voor design, maar het opende ook de deuren naar een community van gelijkgestemden. Tegenwoordig schrijf ik voor diverse websites over interieur en design, en het mooie hieraan is de geweldige nieuwe mensen die ik via deze weg ontmoet!

Mocht je met mij in contact willen komen, dan kun je mij mailen op redactie@scalaxl.nl , of me een berichtje sturen op Linkedin!